Emma Deckers had Boulimia door slecht Zelfbeeld en Eenzaamheid

Emma Deckers vertelt in een podcast dat ze in haar middelbare schoolperiode, toen ze 15 jaar was, een eetstoornis had. Ze had boulimia wat inhoud dat ze door stress om wat voor reden dan ook veel ging eten om daarna over te geven of te flink te gaan sporten. Die 2 dingen deed zij dan tenminste. Ze had een slecht zelfbeeld in haar pubertijd. In combinatie met eenzaamheid heeft dat geleid tot boulimia. Ze kreeg in 2019 een terugval, maar pakte dat al snel weer op om daar weer vanaf te komen tot begin 2020. De corona periode was voor haar een uitkomst, aangezien ze merkte dat vele mensen toen eenzaam waren en wist dat zij niet de enige was.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=