BN’ers Kunnen Vitiligo en Wijnvlekken laten Verwijderen met Depigmentatie

Sommige BN’ers hebben bv een wijnvlek of vitiligo (witte vlekken) in het gezicht of ergens op het lichaam. Er wordt altijd gezegd dat je er moet mee leren leven. Dat is totaal niet. Er bestaat namelijk depigmentatie. Dan gaan ze die vlekken tatoeeren in de kleur van jouw huidskleur, waardoor je niks meer ziet. Wordt ook wel een medische tatoeage genoemd. Bij de meeste mensen slaat de inkt aan. Bij sommigen niet, maar die kans is heel klein. Dus BN’ers die last hebben van vitiligo of een wijnvlek, kunnen dit dus wel degelijk laten verwijderen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=