Stem Geen VVD wat de Overheid voor Leed heeft Aangedaan in de Theatersector

Het gaat in de peilingen tussen NSC en VVD. Maar wat mensen niet weten, en dat heeft wel met showbizz te maken, is dat de VVD in de coronaperiode ervoor heeft gezorgd dat de theatersector iedere keer als laatste pas weer open mocht qua coronamaatregelen. Verder hadden ze de theatersector met ook de toneelspelers zo financieel benadeeld, dat ze er alles aan deden om die sector om zeep te helpen, terwijl die sector met Fonds Podium Kunsten (subsidie van de overheid) toch echt van de overheid afhankelijk is. Maar als het aan de VVD lag, werden rijken rijker en armen armer. Want KLM met gigantisch veel uitstoot en meer kans op corona door vliegreizen naar het buitenland, kreeg juist alle steun. Zoveel steun zelfs dat dat ten koste ging van de theatersector. Veel toneelspelers en makers hebben daardoor geleden. Los van de theaters zelf. Het had maar weinig gescheeld, of die sector was door de VVD met de helft ingeslonken. Door acties vanuit de theaterwereld, werd het gered. En je weet ook dat de rijken alleen maar rijker zijn gemaakt en de armen armer. Er zijn nog nooit zoveel miljonairs erbij gekomen. En als het kabinet gevallen is door migratie. En je weet dat het de volgende keer weer mis gaat als men daar op stemt. Want dat wordt het toch weer VVD met D66, CDA en ChristenUnie. Aangezien de rest van de partijen niet met de VVD wou samenwerken. Dus als men op de VVD stemt, dan stem je eigenlijk dat de rijken nog rijker worden en de armen armer. En dan stem je ook, zoals is gebleken 2 jaar lang tijdens corona, dat de cultuursector enorm onder druk komt te staan. Want dat geld gaat dan waarschijnlijk toch weer naar miljonairs. Dus denk goed na en stem NIET op de VVD als je weet wat voor leed de VVD de cultuursector aan heeft gedaan.