Anna Gimbrere Woont Alleen en Wil Niemand bij haar Woning hebben

Deze site weet waar Anna Gimbrere woont. Via tip van iemand via deze site. Maar als de site kijkt waar en hoe ze woont, vallen er 2 dingen op. Het is niet het adres van Herman van der Zandt. Je zou denken dat ze na vele jaren dat ze samen zijn, gaan samenwonen. Niets minder blijkt waar te zijn. Herman van der Zandt woont elders en is niet de woning waar Anna Gimbrere woont. Dus maw, ze woont of alleen of toch nog met haar zus. Dus Anna woont dus niet samen met Herman van der Zandt. Maar wat nog het opvallende is. Haar woning (appartement) is ten strengste verboden om te betreden. Je moet eerst een trappengat inlopen, om vervolgens bij haar voordeur te komen. En voor het trappengat staan 2 bordjes met Verboden Toegang. Dat is natuurlijk om ervoor te zorgen dat mensen niet bij haar aan gaan bellen. Maar waarom zouden mensen dat doen? Het is een B-ster. Geen A-ster. Dus zoveel interesse hebben mensen ook weer niet. Als je voor het trappengat 2 bordjes plaatst met Verboden Toegang, dan vragen mensen zich toch af waarom ze dat doet. Hieronder kan je het zien, waarvan haar huisnummer is afgeschermd.