Poll: Met wie zou jij het Bed willen Delen?

Dit is niet zomaar een leuke poll, maar meer een wetenschappelijke test. Want ze zeggen dat als je iemand kent, je meer voor die persoon open staat, dan voor een onbekende. Maar hoe zit dat met BN’ers. Mensen kennen BN’ers. Onbekende mensen niet. Daarom nu een leuke wetenschappelijke poll. Want met iemand naar bed gaan, doe je ook niet zomaar. Dat doe je liever met een BN’er, omdat je die persoon kent zou je denken. Maar wat als je die persoon totaal niet jouw type is. Kies je dan voor die lelijke BN’er of toch voor die knappe onbekende persoon. Hieronder zie je een aantal namen. 3 Lelijke BN’ers en 1 Knappe onbekende persoon. Bij de vrouwen kunnen ze voor de onbekende persoon kiezen uit de eigenaar van deze site. Want ik ben ook onbekend natuurlijk. Breng je stem hieronder uit.

Met Wie wil jij het Bed delen?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=