Britt Scholte en Lieke Augustijn gaan Lekker Lullen de Podcast Voortzetten na Dood van Luuk Dresen

Luuk Dresen en Lieke Augustijn vormden jarenlang het duo op Spotify met hun podcast Lekker Lullen de Podcast, waar ze het over koetjes en kalfjes hadden. Die podcast was ooit opgericht door Luuk Dresen. Toen hij overleed, werd die podcast niet meer gemaakt. Maar nu gaan Britt Scholte en Lieke Augustijn de podcast voorzetten vanaf aankomende zondag, wekelijks te horen. Je kan het overigens 24 uur per dag via Spotify terug beluisteren. Het voortzetten is in overstemming gegaan met de familie van Luuk Dresen. Britt Scholte doet het nu, aangezien zij een vriendin is van Lieke Augustijn. Lieke Augustijn was weer een goede vriend van Luuk Dresen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=