Melissa Drost is in 2 Verschillende Landen in 1 Dag tijd

Deze site heeft al een keer meegemaakt dat een BN’er zei dat ze aan het feesten was in een discotheek op die avond. Kwam deze site haar elders die avond tegen bij een BN’ertjes Day. Dus de site wist toen al dat wat ze publiceren, vaak niet op die avond plaats heeft gevonden. En dat maakt op zich niks uit. Maar mensen denken wel dat het op die avond/dag is en een paar dagen daarvoor. Ze worden dan in de maling genomen door de BN’er. Nu ook hier. Melissa Drost zei dat ze gisteren een dagje uit was in Maastricht bij de Sint Pietersberg. Maar nog geen 24 uur zit ze al te zonnen in Venetie in Italie. Dat is wel erg snel. Een dagje uit tot s’avonds laat in Maastricht. En vervolgens al meteen die volgende ochtend aan het zwembad relaxen in Venetie. De kans is groot dat je misschien nog onderweg bent als je ‘s avonds laat weg gaat en die ochtend al gaat zwemmen in Venetie. En in die tussentijd publiceerden ze ook een paar photoshoots. Dat doe je niet als je onderweg bent met de auto. Of ze moet het vliegtuig hebben gepakt. Maar of Extinction Rebellion daar blij is mee is. Dadelijk gaan ze voor haar woning demonsteren. Maar los van dat klopt het vaak niet wat BN’ers zeggen. Zeggen dat ze die avond dat aan het doen zijn, terwijl het al een week geleden blijkt te zijn geweest. Dus hier ook. Melissa Drost is zogenaamd in 1 dag tijd in Maastricht en Venetie geweest, terwijl dat misschien weken geleden plaats heeft gevonden. Hieronder zie je links Maastricht en rechts Italie in 24 tijd.