Poll: Wat ben je Precies?

Aangezien het al een tijdje geleden is dat er een poll is geweest na laatst eentje te hebben gepubliceerd. Daarom hier een nieuwe poll, maar wel een belangrijke. De site en de bezoekers zouden wel eens willen weten wat voor soort mensen de site bezoeken. Dus ben je een onbekende man of vrouw, vul het dan in. Ben je actief in de mediawereld, vul het dan ook in en geef aan wat je bent. Vul de poll in. Zo weten ook de bezoekers wat voor soort mensen deze site bezoeken. En natuurlijk de site eigenaar zelf. Dus vul de poll hieronder in.

Wat ben je precies?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.