Emma Deckers blijkt sinds Vorig jaar een Relatie te hebben

Iedereen dacht dat Emma Deckers al jarenlang een relatie had met zijn huidige partner. Maar dat blijkt nimmer waar te zijn. Vandaag laat ze op haar Instagram weten sinds 1 jaar een vriend te hebben. Of ze daarvoor een relatie had of vrijgezel is niet bekend. Maar ze liet altijd foto’s maken voor haar Instagram. Dus zou je denken dat ze een vriend heeft. Maar blijkbaar was dat dus of haar ex of iemand anders die die foto’s maakte. Zo zie je maar. Je weet met BN’ers nooit of ze een relatie hebben of vrijgezel zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=