Poll: Welke BN’ers moeten een Bedekte Naaktfoto maken?

Het is al een tijdje geleden dat er een poll was. Maar nu is er weer een poll waar jij op kan stemmen. En wel een leuke. BN’ers maken soms bedekte naaktfoto’s. Dat komt dan te staan bij Nakies. Maar er zijn BN’ers die nog nooit een bedekte naaktfoto hebben gemaakt. Dus compleet naakt, waarbij de intieme delen afgedekt zijn. Daarom een poll hierover. En de vraag luidt: Welke BN’ers moeten een bedekte naaktfoto maken? Je kan 1 keer stemmen, maar wel meerdere BN’ers aanvinken. Hieronder kan je het invullen.

Welke BN'ers moeten een Bedekte Naaktfoto maken?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.