Sofie van den Enk is Overgestapt naar SBS 6

Eerst zat ze jarenlang bij de KRO-NCRV waar ze onder andere Keuringsdienst van Waarde deed. Ongeveer 1 of 2 jaar geleden werd ze aan de kant gezet door die omroep. Maar ze is vanaf 2 oktober te zien bij SBS 6 bij het programma Goed Nieuws Vandaag. Van maandag tot en met vrijdag bespreken ze live op tv vanaf 18:00 uur het goede nieuws van de dag. Dit om negatief nieuws te vermijden waar het vaak over gaat en goede onderwerpen in andere programma’s niet echt aan bod komen. In dat programma willen ze dan alleen het goede nieuws brengen, wat de media niet heeft gepubliceerd. Sofie van den Enk is 1 van de ongeveer 8 presentatoren die het programma elke dag gaat presenteren. Na een lange tijd is ze weer op de buis en wel bij een commerciele zender.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.