Heleen van Royen Gebruikt haar boek Juice met voorbeelden Dat Yvonne Coldeweijer iets aangedaan wordt en Luuk Dresen die van het Balkon viel

Deze site heeft al vaak gezegd 3 keer te zijn gestalkt gedurende een anderhalf jaar lang. Roddelpraat en Yvonne Coldeweijer hebben vele rechtszaken gehad. En dat allemaal omdat RTL Boulevard en Shownieuws vaak negatief deden om zo de concurrrent uit te schakelen. Maar wat is nou aan de hand. BN’ers zijn soms vaak negatief tegenover juice kanalen en niet tegen de rest van de media. Dat komt omdat andere media betalen voor interviews enz. Dan is alles geoorloofd. Maar juice kanalen betalen niet en daarom worden wij door BN’ers keihard aangepakt. Vroeger wel. Nu valt het wel mee. Maar Heleen van Royen heeft nu iets gedaan, waardoor het net lijkt alsof ze verheerlijkt dat eigenaren van juice kanalen keihard aangepakt moeten worden. En wel met geweld. In het boek staat dat een juice koningin, wat veel weg heeft van Yvonne Coldeweijer, in boek van het bakon geduwd wordt tot bijna de dood aan toe. Het komt volgens een tipgever van Yvonne Coldeweijer over alsof Heleen van Royen het wenst dat zij van het balkon geduwd wordt tot misschien de dood eraan toe. Dus iemand doodwensen. Tenminste zo komt het over die het boek heeft gelezen. En laten we het nu over iets anders hebben. Luuk Dresen is vorig jaar van het balkon gevallen en tot bloedends toe doodgegaan. De hele media stond er vol van wat hem is overkomen. Lieke Augustus, een goede vriendin van hem, heeft zowat een tijdje een ligte burnout daardoor gehad. En dat verhaal. Het verheerlijken van iemand doodmaken op een manier dat iemand in de media echt is overleden, gaat wel heel erg ver. Tip is ook om het boek niet te kopen en desnoods uit de handel te halen, aangezien dit verhaal zo ver gaat dat het misschien mensen op ideeen brengt om juice eigenaren zoals ik ook wat aan te doen.