Tamara Brinkman Slaapt altijd met een Teddybeer

Ze is 45 jaar en slaapt tot de dag van vandaag nog met een knuffel. Ze gaat in de foto hieronder met Anouk Maas op reis. En ze heeft spullen meegenomen in de trein wat ze nodig heeft. Natuurlijk eten. En natuurlijk een teddybeer om in slaap te komen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.