Is de Relatie van Abbey Hoes voorbij?

Abbey Hoes heeft sinds een paar jaar een relatie en woont ongeveer een anderhalf jaar samen met hem. Ze hebben ook sinds anderhalf een eigen woning. Maar nu blijkt dat Abbey Hoes weer gaat verhuizen. Waarom als je net bent gaan verhuizen? Het is wel heel opvallend dat haar vriend niet meer in beeld is op Instagram. Ze gaat verhuizen terwijl ze net is verhuisd om samen te wonen. En ze zegt op haar Instagram dat ze het verhuizen in haar uppie moet doen. Dus alleen. Dus als blijkt dat haar relatie voorbij is en daarom gaat verhuizen, omdat de woning misschien te groot/duur is, dan verklaart dat genoeg. Hieronder kan je lezen dat ze in haar UPPIE gaat verhuizen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=