Iris Enthoven en Monica Geuze waren Aangeschoten toen ze op de Rode Loper aan Elkaars Borsten Zaten

Dat zegt Iris Enthoven in de vlog op Tiktok die ze vandaag publiceert, dat ze bij dit moment wel wat drankjes op hadden. Hieronder nogmaals het filmpje waar ze dus aangeschoten op de rode loper aan elkaars borsten zaten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.