Misschien weer BN’ers in de Playboy door Nieuwe Hoofdredacteur

Er is een nieuwe hoofdredacteur aangesteld bij het blad Playboy (N. Stolker). Hij heeft toch als ambitie om af en toe een BN’er in de Playboy te krijgen. Dat is goed nieuws. De laatste BN’ers zijn Marly van der Velden en Lola Brood wat al bijna 10 jaar geleden is. Sinds die tijd is er geen BN’er meer erin verschenen. De reden daarvan waren dat de kosten te hoog waren (gemiddeld 25.000 euro) dan wat het waarschijnlijk oplevert. Al is dat niet zeker. Dat zeiden ze toentertijd in de media. Maar het is leuk als een BN’er erin komt te staan. Maar het nadeel is dat eind 2017 een site kwam die BN’ers gratis hun kleren uit liet doen. Sinds die tijd is het alleen maar erger geworden. Volgens mij heette die site BN’ertjes :>. Maar los van die grap gaan door BN’ertjes al veel BN’ers gratis uit de kleren. En de Linda, And C en JFK gaan ze echt bloot. De Playboy moest het altijd hebben van de bekende vrouwen die er nog nooit in hadden gestaan. Maar doordat BN’ers gratis hun kleren doen (bedekt of onbedekt), hebben veel mensen al die BN’ers bloot gezien. En bladen zijn ook niet echt meer populair. Dus in hoeverre mensen nog interesse hebben om iemand naakt te zien en daarvoor helemaal het blad te kopen, is maar de vraag als het gratis op internet te vinden is door deze site. Wel kan het blad het goedkoper krijgen om een BN’er voor de lens te krijgen. Maar in hoeverre mensen nog echt interesse hebben, vergeleken met vroeger toen niemand nog bloot te zien was, is maar de vraag.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=