Heeft Monica Geuze Geen Siliconen of Kleinere erin laten zetten?

Monica Geuze vertelde een aantal maanden geleden, dat ze haar borsten wil laten verkleinen door minder grote siliconen erin te laten zetten. Vandaag is ze bijgekomen bij haar operatie en heeft ze een borstverkleining gehad, door haar oude siliconen die te groot waren eruit te halen. Alleen is nu de vraag of ze nieuwe kleinere erin heeft laten zetten. Of dat ze alles eruit heeft laten halen. Dat maakt heel veel uit. Want veel vrouwen halen hun siliconen eruit, omdat blijkt bij de documentaire Moordtieten van Dionne Slagter, dat werkelijk alle siliconen op den duur gaan lekken met alle lichaamsriciso’s van dien. Dus hopelijk heeft ze geen nieuwe erin laten zetten. En zo te zien lijkt dat ook het geval aan de video hieronderin met de indirecte tekst dat ze trots is dat ze eruit zijn. En waarschijnlijk ze niet heeft laten vervangen. Als ze het eruit heeft laten halen en ze niet heeft vervangen, dan komt dat door deze site. Klinkt dom, maar is uitlegbaar. Deze site publiceerde toentertijd (zie link) dat bericht dat ze het niet moet laten vervangen. Het was de bedoeling dat ze kleinere zou nemen. Deze site haar toen nog gewaarschuwd dat dat dom zou zijn. En blijkbaar heeft ze daar naar geluisterd. Want ze was waarschijnlijk van plan om het te laten vervangen door andere siliconen, maar dus toch niet gedaan. Zo zie je maar dat waarschuwen op deze site soms nut heeft. Niet dat deze site zich geeerd voelt. Totaal niet. Maar dat er wordt geluisterd als je weet dat iets zeer schadelijk is. Dat ze nu pas geopereerd is komt natuurlijk door de wachttijd van een aantal maanden. Hieronder kan je zien dat ze het eruit heeft laten halen en waarschijnlijk niet heeft laten vervangen.

Doordat ze de tekst erbij zet “Bye Girls”, is de kans groot dat ze het niet heeft laten vervangen voor kleinere, wat wel de bedoeling was.

@monicageuze

Bye girls✅

♬ original sound – nostalgia central🎶
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=