Maan heeft haar Eigen Schoenenlijn

Maan heeft sinds vandaag haar eigen schoenenlijn bij Steve Madden. Tenminste zij is van een aantal schoenenmodellen het gezicht van. De schoenen vallen qua prijs wel mee. Het zijn geen Scapino schoenen. Wel iets prijziger. Maar niet dat je uitmuntend veel betaald. Wat de kwaliteit is, is een kwestie door het zelf uit te testen. Klik HIER om de schoenenpagina te bekijken!

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=