Poll: Hoelang ben je al Fan van de Site?

Vandaag weer een leuke poll. Sommige mensen zijn fan van een artiest of een BN’er. Maar als je deze site bezoekt, ben je ook een beetje fan van de site. Daarom een leuke poll. Hoelang ben jij al fan/bezoek je de site? Vanaf welk jaar ongeveer? Breng je stem hieronder uit.

Hoelang bezoek je al de site?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.