Heeft Monica Geuze wat met Rijk Hofman?

Sinds een paar maanden is Monica Geuze vrijgezel. Maar volgens juice kanalen zal dat niet lang meer duren. Want op die kanalen is een filmpje te zien dat zij met Rijk Hofman (broer van Tim Hofman) aan het zoenen is tijdens Holland zingt Hazes. Of ze wat met elkaar wat hebben, zal in de toekomst blijken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.