Nieuw: Oude Beelden

Je had al Oude Muziek. Nu heb je ook Oude Beelden. In dat onderdeel kan je oude fragementen van tv terug bekijken die interessant, opmerkelijk, grappig of asociaal waren. Want er zijn zoveel interviews van BN’ers geweest, leuke fragmenten enz. Al die oude fragementen zul je af en toe terug vinden op de site in de categorie Oude Beelden. Je kan het archief van die Oude Beelden, wat hier is gepubliceerd, terug vinden bij Exclusief => Oude Beelden in het menu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=