Anouk Hoogendijk werd Gestalkt omdat ze Geen String wou Geven

Je hebt grensoverschrijdend gedrag, maar ook dat het stalking aanneemt. En dat was bij Anouk Hoogendijk het geval. Niet zo heel lang geleden werd ze een half jaar lang gestalkt door een man met de hele tijd dezelfde vraag, of hij haar gebruikte string mocht kopen. Omdat bij de eerste mail Anouk voor de gein Ja zei, bleef ie maar doorgaan om het te willen kopen, terwijl zij maar een grapje maakte. Maar blijkbaar is die man niet helemaal goed. Want ongeacht dat je moet weten dat het een grap is, los van het feit dat het raar is als je zoiets vraagt, heeft hij in totaal 160 dm’s gestuurd in een half jaar tijd. Dus eigenlijk elke dag een mail. Dan is het natuurlijk gewoon stalking. Ook omdat er continue iets werd gevraagd, wat hij nooit zou krijgen. Dus ze heeft last gehad van een vieze stalker. Maar ondanks dat had zij hem gewoon op Instagram kunnen blokkeren. Dus omdat Anouk dat niet deed, liet ze het ook gewoon toe om dat soort mailtjes van hem te blijven ontvangen. Dit zegt ze in het interview van de site Vice.com.