Iets Bizars rondom Aangifte Aanranding van Ali B bij Ellen ten Damme

Vandaag staat in het nieuws dat het OM toch Ali B gaat vervolgen voor aanranding of verkrachting wat bij Ellen ten Damme is gebeurd, wat Ali B gedaan heeft tijdens een opname van een tv programma jaren geleden. Alleen is hier iets heel vaags aan de hand. Het OM (Openbaar Ministerie) heeft besloten om hem te vervolgen, terwijl Ellen ten Damme alleen een melding heeft gedaan, zonder toestemming van aangifte wat tot vervolging lijdt. In de wet staat dat de persoon zelf moet kunnen aangeven of er een aangifte komt. Bij een melding is dat onmogelijk. Dat is al het eerste wat vaag is. Maar wat Ali B zegt, en daar heeft hij wel een punt als hij gelijk krijgt en waar blijkt te zijn, is dat ze na die opname nog 2 keer met elkaar hebben afgesproken en volgens Ali B een uur in totaal wel hebben gepraat over koetjes en kalfjes. Alsof er niks aan de hand is. Dan is maar de vraag in hoeverre die aanranding, aanranding was als het misschien met wederzijdse toestemming is gebeurd. Maar dan nog. Als hij iets deed en zij misschien niet leuk vond. Waarom moet je dan voor zoiets kleins, vergeleken met echte verkrachting dat je de bosjes in wordt gesleurd en met een mes wordt bedreigd, melding doen bij de Politie voor iets dat bijna 8 jaar geleden plaats heeft gevonden. Wel weet de site dat BN’ers ontzettend zich kunnen aanstellen en toneelspeelsters ook. Als je dan vervolgens kijkt wat voor meldingen zij toen hebben gedaan bij een toneelmaatschappij/productiebedrijf, dan is het soms te lachwekkend voor woorden. Dus BN’ers die iets aangedaan zijn kunnen misschien ook overdrijven. Een normale vrouw zou misschien voor zoiets nooit melding hebben gedaan. Ellen ten Damme heeft de mogelijkheid om haar melding in te laten trekken, nu de politie er zelf aangifte van heeft gemaakt. Maar dat is haar keus. De bal ligt bij Ellen ten Damme of hij vervolgt wordt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.