Schokkend Nieuws Omtrent Mores

Deze site is ergens achter gekomen wat nogal schokkend is. BN’ertjes wil niet zeggen dat het zo is. Maar er hangt een vreemd luchtje aan. Mores is een stichting waar men melding kan maken van grensoverschrijdend gedrag en seksueel grensoverschrijdend gedrag. Waar deze site achter is gekomen dat de nieuwe voorzitter ook een eigen management heeft. En die stichting Mores is waarschijnlijk onstaan door agency’s of managementbureau’s. Of dat zeker is, is niet duidelijk. Maar de nieuwe voorzitster heeft wel een managementbureau. En uit ervaring heeft deze site daar de slechtste verhalen mee. Het was al gek dat Mores deze site niet wou helpen door de klachten in te dienen wat BN’ers deze site aan hebben gericht aan stalkingspraktijken. Zeer ernstig zou je denken in hun denken. Zeggen dat ze er niks mee doen. En nu blijkt waarschijnlijk waarom. Ze kennen de site en mij en heb ik heel vaak negatief nieuws over managementbureau’s geschreven dat ze vaak de BN’ers oplichten wat de BN’ers zelf aangaven bij Ranking the Stars ooit. En dat ze soms BN’ers dwingen om iets te doen, wat niet pluis is. En dat bedoeld de site door NAAKT TE GAAN, wat ze eigenlijk niet wisten of eigenlijk niet wouden. Maar het management zegt dan meestal niks tegen de BN’er. De fotograaf/producent zegt dan opeens dat ze hun kleren uit moeten trekken, waar managementbureau’s gewoon van af wisten. Zowel Geraldine Kemper als Linda Hakeboom hebben dat ooit bevestigd, dat ze meer kleren uit moesten trekken dan wat ze wouden. En in 2000 met Tooske Ragas, Bridget Maasland en Daphne Bunskoek voor een blad waar ze naakt op moesten, terwijl bikini de bedoeling was. Tooske had toen afgezegd. Maar door managementbureau’s moesten ze naakt. Nu heeft de voorzitster een eigen managementbureau. Niet dat zij zo doet. Maar als die hele cultuur van managementbureau’s zo is, dat ze BN’ers oplichten en naakt moeten wat ze misschien minder graag willen, dan is het apart dat zo’n persoon dan voorzitster wordt. En het kan zijn dat Mores is onstaan door agency’s (managementbureau’s). Dus managementbureau’s hebben veel BN’ers opgelicht wat ze vaak bij Ranking the Stars hebben gezegd (grensoverschrijdend gedrag) en ze hebben BN’ers dingen laten doen (kleren uit) waarvan de BN’ers dat eigenlijk niet wouden (seksueel grensoverschrijdend gedrag). En de voorzitster is dus van een managementbureau. En misschien dat Mores ooit opgericht door mensen van management/agency bureau’s. En als dat zo blijkt te zijn, dan gaan ze dus klachten in ontvangst nemen, terwijl ze vroeger zelf ervoor hebben gezorgd om BN’ers uit de kleren te krijgen om zo makkelijker geld te verdienen. Bewijzen genoeg. Geraldine Kemper en Linda Hakeboom voor photoshoots die dat zelf in de media ooit hebben verteld. Actrices die vaak dingen moesten doen wat ze niet wouden. En heel veel managementbureau’s die BN’ers oplichten door minder uit te keren wat de bedoeling is, wat in totaal 8 BN’ers hebben bevestigd bij Ranking the Stars dat ze niet in hun administratie mogen kijken. En natuurlijk heeft deze site zelf ervaring. Net doen alsof iets gratis is (interview), terwijl er 500 euro betaald moet worden. BN’ers die net doen alsof ze gratis adverteren, terwijl er gewoon betaald moet worden. Niet van de overheid (vroeger) erbij zetten dat iets een advertentie is. En net doen bij ambassadeur zijn alsof ze het vrijwillig doen, terwijl iedereen weet dat ze er gewoon voor betaald krijgen. En dat moet allemaal van magementbureau’s. Ze lichten de boel gewoon op (grensoverschrijdend gedrag). En de voorzister van Mores is dus van een managementbureau. Niet dat zij zo is. Maar over het algemeen is die cultuur daar wel zo al jarenlang bij veel managementbureau’s. En als blijkt dat Mores door agency/managmenentbureau’s op is gericht, is dat natuurlijk zeer kwalijk. Zeggen dat iets (seksueel) grensoverschrijdend is, terwijl sommige leden daar misschien met hun eigen managementbureau (of daar ooit hebben gewerkt) zelf eraan hebben meegedaan. Dit is allemaal niet zeker. Maar met al die bewijzen, is er wel een vies luchtje. En aangezien de site kennen, wouden ze misschien om die reden de site niet helpen toen ik een klacht indiende dat 3 BN’ers mij ooit hadden gestalkt. Het komt er gewoon op neer. Mores moet niet zijn opgericht door mensen die actief zijn geweest in de agency/management wereld. Anders deugt het van geen kant. Daarom altijd een tip. Tip gewoon naar juice sites/kanalen/overige media die het naar buiten kunnen brengen. Of ga gewoon naar de politie.