Tess Milne kan Beter een Composiet Behandeling nemen bij haar Tanden

Tess Milne is een knappe vrouw en hoeft niks aan haar uiterlijk te doen. Maar wel heeft ze iets wat normale nederlanders niet hebben. En dat is dat bij haar 2 voortanden een stukje mist aan beide kanten. Haar tanden lopen wel gewoon recht naar beneden. Maar ze mist een stukje aan beide kanten, wat de meeste mensen niet hebben. Maar het grappige is dat dat heel makkelijk te verhelpen is. Door dmv een composiet behandeling. Ze gaan op het gedeelte tand wat mist een stukje tand bij aanmaken. De composiet die ze dan gebruiken, plakken ze vast aan de tand. Dat laten ze hard worden met een lamp en het is hard. Even bijslijpen wat gevoelloos is en klaar is kees. Zo’n ingreep (composiet behandeling) kan bij elke tandarts en neemt maar een kwartiertje tijd in beslag en kost nog geen 100 euro per tand. Dus voor 200 euro heeft Tess Milne gewoon normale tanden ipv dat er aan beide kanten een stukje mist. Haar tanden behoud ze gewoon. Alleen wordt op het gedeelte waar tand mist een laagje composiet aangebracht, wat de tand dan opvult tot de oorspronkelijke staat. Deze site heeft het ook laten doen en ziet er nog steeds goed uit. De reden dat deze site dit zegt, is omdat Tess Milne iets heeft wat normale nederlanders niet hebben. Als ik haar was zou ik gewoon naar de tandarts gaan en dit voorleggen omtrent composietbehandeling. En daarna kan ze altijd nog beslissen of ze het doet. Maar Tess Milne moet wel weten dat het niet echt natuurlijk eruit ziet en heel makkelijk op te lossen valt met zeer lage kosten vergeleken met echte cosmetische behandelingen. Tevens zijn door dat composiet haar tanden ook beter beschermd tegen gaatjes, omdat het eigenlijk nu open wonden zijn. Dus zonder die behandeling heeft ze zelfs meer kans op gaatjes en irritaties aan die tanden wat niet nodig is, wat los staat van de mooiheid. Dit is overigens ook een tip voor bekende vrouwen die ook een stukje tand missen, dat het dus zo aangemaakt kan worden. En je ziet er helemaal niets van. Hieronder kan je bij het plaatje zien dat ze bij beide voortanden en stukje tand mist.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=