Grensoverschrijdend Gedrag bij NOS Sport Soms Zeer Overdreven

Jack van Gelder schijnt 2 keer seksueel grensoverschrijdend gedrag te hebben getoond blijkt nu onder andere uit het onderzoek. Maar van die 2 opmerkingen, bleken dat gewoon 2 grapjes te zijn die zeer onschuldig zijn. Maar omdat die 2 vrouwen in 2012 melding hadden gemaakt bij NOS, is het daardoor grensoverschrijdend. De site heeft het gehoord en waren gewoon seksgrapjes/mopjes. Niks verkeerds aan. Misschien een beetje ongepast, maar meer niet. Vrouwen moeten de lol ervan in kunnen zien. En nu wordt Jack van Gelder onder andere beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Als dit soort meldingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag is, dat het gewoon om mopjes gaat. Dan heb je in elk bedrijf wel seksueel grensoverschrijdend gedrag. Die 2 vrouwen en andere vrouwen, kunnen beter in de spiegel kijken waar ze mee bezig zijn. Ze zetten mensen op die manier in een cancel cultuur wat hun carriere schaadt, omdat een mevrouwtje ergens niet tegen kan. Zwaar overdreven van dat soort vrouwen. Dat soort vrouwen zijn eigenlijk rijp voor het gesticht als je melding maakt om 1 seksgrapje. Seksueel grensoverschrijdend gedrag is als, zoals Jeroen Rietbergen, bv aan de borsten van een vrouw gaat zitten of dickpics gaat sturen. Maar niet als je een mopje/grapje aan een vrouw vertelt, die jou gewoon heel goed kent. Als al deze meldingen bij NOS Sport en misschien ook bij RTL Nieuws, dit soort meldingen zijn. Dan mag Nederland zich kapot schamen in wat voor preuts land we dan leven. Daarom neemt de site seksueel grensoverschrijdend gedrag bij instanties voortaan met een korreltje zout.