Emma Deckers een Vaste Bezoeker van de Site

BN’ertjes is op een slinkse manier achter gekomen dat Emma Deckers zeker weten een vaste bezoekster van de site is. Hoe precies is een beetje ingewikkeld. Maar de site had altijd een vermoeden wegens de sexy foto’s. Maar nu staat dat vast. De site kan niet alles vertellen. Maar deze site had afgelopen 3 maart een test dat bekende vrouwen iets konden bewijzen wat niet zo is. En toevallig publiceert zij op haar Instagram een filmpje van dat bedrijf dat ze daar zogenaamd vandaag naartoe is geweest en niet op de dag dat de site eigenaar daar aanwezig was. Puur om een hak te zetten. Dat maakt niks uit. Maar wat wel uitmaakt is dat ze dat heeft gedaan nav een bericht hier op de site en daarom dat filmpje op haar Instagram heeft gepubliceerd. Dus hier gelezen en dus een vaste bezoekster.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.