Maan is Alleen op Vakantie Gegaan

Tot ongeveer 2 weken geleden was ze op vakantie in Marokko met haar vriend. Nu is alleen op vakantie in Italie. Dat laat ze zien op haar Instagram, waarbij ze een lijst van handgeschreven italiaanse woorden laat zien dat ze italiaans aan het leren is. En dat wil ze dan misschien in de praktijk toepassen door in Italie zelf te zijn. Maar het is merkwaardig dat ze alleen naar Italie op vakantie is gegaan, zonder iemand erbij. Laatst deed ze dat met haar vriend en de afgelopen keren met haar ouders en vriendinnen. Maar nu doet ze het alleen. Dat is ook goed. Want dat heeft de site eigenaar altijd aangeraden. Je kan dan doen en laten wat je wil. Stijn Fransen, Shelly Sterk en Carolien Spoor hebben dat ook gedaan in New York. Alleen op vakantie is wel een grotere stap om dan alleen te gaan. Maar als iemand alleen naar de bioscoop, theater of wat dan ook wilt (avondje uit), dan kan dat gemakkelijk alleen. Niks mis mee.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=