Bridget Maasland kan Af en toe Depressief zijn (misschien veroorzaakt door Siliconen Borsten)

Bridget Maasland vertelt het programma De Kist, dat ze af en toe depressief kan zijn. Zeer zwaarmoedig is ze dan. Het kan natuurlijk in de genen zitten door een tekort aan serotonine. Daar kan je pillen voor slikken (anti-depressiva). Of het kan komen doordat ze dingen mee heeft gemaakt. Maar ze geeft aan dat ze het ook al had toen ze nog geen kind had. Dus haar breuk met haar ex van toe (van haar kind) waar ze jaren mee samen was, kan dus niet de oorzaak zijn. Wat de oorzaak is, weet ze zelf ook wel. Ook kan het komen door siliconen borsten die ze heeft. Alle siliconen borsten gaan lekken. Dan kan dat veroorzaken dat mensen zwaar depressief worden. De siliconen borsten moeten er dan uitgehaald worden, om dat probleem te verhelpen. Dus het kan in de genen bij haar zitten, of doordat ze dingen mee heeft gemaakt, of door haar siliconen borsten. In de Kist kon je zien dat ze er zelfs bij moest gaan huilen. Dus voor haar is het zwaarder dan men denkt. Deze site is zelf geen dokter en heeft zelf ook geen ook totaal geen last van depressiviteit. Maar ja, deze ervaringen leest de site vaker bij BN’ers en daarom veel over gelezen. Daarom kan ie dit erover vertellen. Als ze bewijs wil of het door haar siliconen borsten komt, dan kan ze altijd een test doen bij de arts, of in haar haar spul de vinden is van siliconen. Want het gaat namelijk ook in het haar zitten. En als daar spul in te vinden is, dan lekken haar implantaten en moet ze die verwijderen om haar depressiviteit te laten voorkomen. Los van het feit dat het ook andere zenuwklachten kan veroorzaken. Die informatie komt van de documentaire Moordtieten van Dionne Slagter.