Is Tess Milne Zwanger?

Hieronder zie je een foto van Tess Milne, waarbij je links op de foto van een ANWB Reportage kan zien dat ze een behoorlijke dikke buik heeft. Vergeleken met de rechter foto, is er een wereld van verschil. Dan is de vraag natuurlijk of ze misschien zwanger is. Toch zou dat vreemd zijn, aangezien ze altijd tegelijk zwanger wou zijn met haar tweelingzus Lisa. Die heeft inmiddels een derde kind gekregen. Als ze echt zwanger zou zijn, dan zou dat niet kloppen om samen met haar tegelijk zwanger te worden, zoals ze eerder bij haar 2 andere kinderen deed. En als ze niet zwanger is, dan is toch sprake van wat overmatig vet en spek. Dan is afvallen toch een aanrader.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.