Glennis Grace zei Niet Zoveel over het Jumbo Incident

Glennis Grace was bij Eva Jinek om te praten over het Jumbo incident, waarbij zij en haar zoon werden aangehouden. Haar zoon had onenigheid met een Jumbo medewerker. Die werd volgens haar mishandelt. Daardoor kwam haar zoon thuis, waarbij zij verhaal ging halen bij de Jumbo. Glennis Grace duwde haar hand in het gezicht van de medewerker. Dat was het volgens haar. Maar ook zegt ze dat de ruzie niet in een hoekje van de supermarkt gebeurde. Maar er werd gerend door het hele fililaal pand. Dus de ruzie was vele malen groter dan men denkt. De site eigenaar heeft niet alles kunnen zien van het interview, aangezien het maar korte fragmenten waren van RTL XL.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.