Lieke van Lexmond doet aan Wildplassen

Lieke van Lexmond heeft op haar Instagram bevestigt dat ze aan wildplassen doet. Ze zegt dat ze het nu heeft gedaan in de bosjes. Maar waarschijnlijk heeft ze dat wel eens vaker gedaan. Maar waarom zou je dat doen als je overal toiletten hebt. Maar meer de vraag hoe je dat doet als vrouw.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.