Celine Huijsmans Blijkt Zelf een Kneus te zijn

Celine Huijsmans had een paar dagen geleden Roddelpraat helemaal volgescholden met wel tig scheldwoorden. Zowel Dennis Schouten en met name Jan Roos. Teksten die kant nog wel raken. Maar haar favoriete woord was Kneus tegen die 2. Maar als we nou eens echt kijken wie kneus is, blijkt ze dat zelf te zijn. En letterlijk ook. Want in 2005 en 2006 presenteerde ze 2 jaar lang belspelprogramma’s bij SBS 6. Er was toen al bekend dat mensen gewoon bedonderd werden. Je kan bij wijze van spreken een beetje van oplichterij spreken. Mensen belden, maar kwamen nooit in de uitzending. Om die reden moest het van de overheid van de buis. En waarschijnlijk wist Celine Huijsmans dat wel. Of wist het niet, maar toch had ze wel vermoedens. Want dat was toen allang bekend, aangezien RTL 4 toen Call TV had. Maar dan ben je toch zelf de grootste kneus als je mensen loopt te bedonderen en zij toen op tv overkwam als dom blondje. Deze site wil haar niet in een hoekje stoppen. Maar om het woord Kneus te gebruiken, terwijl zij toentertijd 2 jaar lang de grootste kneus was met die manipulerende belspelletjes. Deze site neemt het op voor juice kanalen. Zij moeten ook hun werk kunnen doen en niet lastig gevallen worden door mensen zoals zij. Overigens heeft ze nooit haar excuses aangeboden aan Dennis en Jan. Dat zegt natuurlijk ook weer wat over haar. Hieronder kan je zien wat ze toen deed.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.