Celine Huijsmans Blijkt Zelf een Kneus te zijn

Celine Huijsmans had een paar dagen geleden Roddelpraat helemaal volgescholden met wel tig scheldwoorden. Zowel Dennis Schouten en met name Jan Roos. Teksten die kant nog wel raken. Maar haar favoriete woord was Kneus tegen die 2. Maar als we nou eens echt kijken wie kneus is, blijkt ze dat zelf te zijn. En letterlijk ook. Want in 2005 en 2006 presenteerde ze 2 jaar lang belspelprogramma’s bij SBS 6. Er was toen al bekend dat mensen gewoon bedonderd werden. Je kan bij wijze van spreken een beetje van oplichterij spreken. Mensen belden, maar kwamen nooit in de uitzending. Om die reden moest het van de overheid van de buis. En waarschijnlijk wist Celine Huijsmans dat wel. Of wist het niet, maar toch had ze wel vermoedens. Want dat was toen allang bekend, aangezien RTL 4 toen Call TV had. Maar dan ben je toch zelf de grootste kneus als je mensen loopt te bedonderen en zij toen op tv overkwam als dom blondje. Deze site wil haar niet in een hoekje stoppen. Maar om het woord Kneus te gebruiken, terwijl zij toentertijd 2 jaar lang de grootste kneus was met die manipulerende belspelletjes. Deze site neemt het op voor juice kanalen. Zij moeten ook hun werk kunnen doen en niet lastig gevallen worden door mensen zoals zij. Overigens heeft ze nooit haar excuses aangeboden aan Dennis en Jan. Dat zegt natuurlijk ook weer wat over haar. Hieronder kan je zien wat ze toen deed.