Melissa Drost over haar Somberte/Depressies

Dit vertelt ze op haar Instagram:

Vandaag ben ik aangenaam verrast door het aantal persoonlijke verhalen op social media, van mensen die in hun leven mentale worstelingen hebben (gekend). Het voelt alsof we stapje bij beetje bezig zijn het taboe te doorbreken, samen.
Zelf vind ik het óók nog steeds spannend om open te zijn over dit onderwerp. Het voelt nog steeds alsof je er snel op wordt afgerekend. Terwijl, de dierbare vrienden en mensen om mij heen die óók worstelen met somberte en depressies, zoals ikzelf, beschouw ik als de sterkste en dapperste mensen die ik ken. Ze zijn vaak ook nog het warmst. Ze weten hoe het is om het zwaar te hebben, herkennen dat bij anderen, en zijn eerder geneigd een helpende hand te bieden.

Ik maak me grote zorgen over de groeiende groep jongeren die in stilte lijdt en eenzaam thuis zit. Wat kunnen we samen doen om hen te helpen? Weet in ieder geval; je voelt je alleen, maar je bént niet alleen. Nooit. Ik was ook ongelooflijk eenzaam in mijn tienerjaren maar ik weet nu, er zijn zoveel mensen net als ik! En je duisternis betekent ook, dat er een enorm licht in je huist. Écht.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.