Glennis Grace doet alsof ze Naakt naar de Sauna ging

Deze site zei altijd al dat bekende vrouwen nooit naar de sauna gaan (naakt). Dit nav dat de site ooit hiernaar heeft geinformeerd bij saunaresorts die dat per mail hebben gezegd. Maar zo doet Glennis Grace op haar Instagram net alsof zij naakt naar Spa Zuiver ging. Maar wat blijkt. Ze ging op een woensdag of een donderdag. Kijk je op de site van Spa Zuiver bij badkledingdagen. Staat er dat er dinsdag, woensdag en donderdag uitsluitend badkledingdag is. Zo zie je maar hoe BN’ers kunnen liegen. Net doen alsof ze naakt naar de sauna gaat. Blijkt ze gewoon naar de sauna te zijn geweest op badkledingdagen waar je verplicht een bikini moet dragen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.