3/4 van alle Roddels blijkt Gelogen bij Juice mailtjes

De site BN’ertjes doet nooit wat met mailtjes van tipgevers. Niet omdat het niet sensationeel genoeg is. Maar puur omdat ze nooit bewijs hebben. Maar zo heeft Yvonne Coldeweijer vandaag op haar Instagram pagina de vraag gesteld wie wel eens met een BN’er naar bed is geweest. En opeens krijgt ze zoveel reacties dat iedereen zogenaamd met een BN’er naar bed is geweest. Maar nou komt het. Geen bewijs, helemaal niks. Geen enkele BN’er toont bewijs. Nou wil de site niet zeggen dat juice kanalen allemaal liegen. Niet totaal niet. Ze weten nu wel dat je altijd om bewijs moet vragen. En wat echt aantoonbaar echt waar is, dat brengen ze. En dat blijkt vaak ook te kloppen. Maar van alle mailtjes die ze krijgen, blijkt dus gewoon 3/4 niet te kloppen. Waarom sturen die mensen dat soort mailtjes? Gewoon om stoer te doen. In de hoop dat er wat mee gedaan wordt. Dat ze een roddel als waarheid hebben gebracht. Een juicekanaal kan nog zoveel mailtjes krijgen met onzin. Door bewijs te krijgen of om te vragen, heb je pas een nieuwsfeitje wat op waarheid is gebaseerd. En dat verhaal kan je dan naar buiten brengen. In het begin was het bij juice kanalen vaak geroddel. Maar het laatste half jaar, hebben juice kanalen het toch vaak echt bij het rechte eind.