Wanneer wordt iets als Zeer Prive geselecteerd?

Nieuw op de site zijn Zeer Prive foto’s. Dat zijn ZEER SEXY foto’s die door de BN’er zelf in privesituatie zijn gemaakt. Dus geen foto’s van photoshoots/bladen/films. Maar wanneer wordt door BN’ertjes iets als Zeer Prive geselecteerd? Heel kort gezegd. Een BN’er moet eigenlijk half topless of half naakt zijn. Dan wordt het pas geselecteerd als Zeer Prive, waarvan de foto’s terug te vinden zijn in het menu bij Zeer Prive. Maar deze site zegt niet dat half topless/naakt foto’s altijd Zeer Prive foto’s zijn. Soms kan het voorkomen dat sommige foto’s zo sexy zijn of zeer pikant met BH of lingerie aan, dat het toch als Zeer Prive wordt geselecteerd. Maar die kans is wel klein. Dus als je een BN’er bent en je wilt een keer een Zeer Prive foto maken, dan weet je waar je aan moet voldoen.