Hoe Verdient Shelly Sterk haar Geld?

Bijna iedereen woont of in een flat, appartement of tussenwoning. Maar Shelly Sterk woont met haar vriend in Den Haag. Al hebben ze die woning van top tot teen verbouwd. Dus dat heeft klauwen met geld gekost. Maar een anderhalf jaar geleden heeft ze naast haar woning in Den Haag, ook een dikke villa met zwembad gekocht in Spanje. En dat hebben ze nu ook van top tot teen laten verbouwen. Je zou denken dat ze miljonair is. Maar dat is het juist. Ze werkt niet bij tv. Zat maar eventjes bij SBS 6. En wat haar vriend doet is niet duidelijk. Maar die loopt niet in net pak, waarvan je zou denken dat hij megaveel verdient. Dus hoe komen zij aan dat geld. In Nederland zou je door justitie in de gaten gehouden worden, omdat er dan misschien drugshandel is. Maar dat is bij haar geen sprake van. Met tv werkzaamheden verdient ze zelden wat. Ze heeft wel een eigen tv bedrijfje, om voor een bedrijf af en toe een filmpje te bekijken. Maar ja, daar kan je geen 2 huizen van kopen. Hoe komt ze aan dat geld? Of verkoopt ze toch verdovende middelen? Grapje :>

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=