Poll: Welke BN’ers gebruiken Denk je een Ad Blocker?

Laten we eerst uitleggen dat een Ad Blocker een programmatje is op je browser die advertenties tegenhoud en niet laat tonen. Dat is eigenlijk strafbaar, omdat je je gratis toegang verschaft op een site waar je eigenlijk voor moet betalen door advertenties te laten tonen. Op deze site is dat verleden tijd vanaf zaterdag. Dan worden mensen met een Ad Blocker gewoon geweigerd, totdat ze hun Ad Blocker uitzetten voor deze site. Ongeveer 25 procent van de nederlanders heeft een Ad Blocker aan staan tijdens het internetten. Maar dus ook bekende vrouwen waarschijnlijk. Daarom de vraag hieronder. Welke BN’ers denk jij dat ze een Ad Blocker hebben geinstalleerd. Meerdere antwoorden mogelijk. Let er wel op dat BN’ers het misschien doen wegens hun privacy dat gegevens niet bij andere terecht komt. Breng je stem hieronder uit.

Welke BN'ers gebruiken denk je een Ad Blocker?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.