Relatie van Klaasje Meijer toch Niet helemaal Stabiel

Deze site meldde een tijdje terug dat Klaasje Meijer de laatste maanden alleen naar dingen toe gaat en alleen in een hotel gaat slapen en alleen naar een premiere was geweest. Haar vriend, die altijd eerst wel te zien was op haar Instagram, was sinds april niet meer te zien. Toen deze site ermee kwam dat ze misschien vrijgezel is, ging ze wel opeens weer haar vriend in beeld brengen te bewijzen dat ze nog een relatie heeft. Alleen heeft deze site toch een beetje gelijk. Want deze week was ze in Belgie en vertelde op een belgisch radiostation dat ze niet in monogamie gelooft. Ze heeft al 8 jaar wat met hem en ze zou best verliefd kunnen worden op iemand anders. Alleen is maar de vraag of je er wat mee doet. Die laatste zin klopt wel. Maar als je goede relatie hebt, ga je niet zeggen dat je niet in monogamie gelooft. Dan wil je best ook een keer wat anders dan je eigen vriend. Anders had ze wel gezegd dat je best verliefd kan worden maar niks mee doet. Maar door de woorden NIET IN MONOGAMIE te geloven en dat te zeggen en vervolgens maanden lang niet je vriend op instagram te zetten en alleen naar dingen toe te gaan, is haar relatie minder stabiel dan men denkt. Want waarom zou je alleen in een hotelkamer slapen en alleen naar een premiere waar zij in speelt. Bij zulke dingen doe je dat toch samen met je vriend. Hetzelfde als dat je kerst en oud en nieuw alleen viert. En de combinatie dat ze alles alleen deed, maandenlang haar vriend niet op instagram publiceerde en zegt dat monogamie niet heilig voor haar is, zegt op zich al genoeg. Haar relatie is wel stabiel. Maar bij dit soort dingen is het niet optimaal.