Emma Deckers gaat in een Nederlandse Film spelen

Emma Deckers gaat voor het eerst in een nederlandse film spelen van het bedrijf Independent. Wat voor film het wordt en wanneer het in de bioscoop of ergens anders wordt uitgezonden, is niet bekend. Bekend is alleen Emma Deckers in oktober gaat draaien en later een keer te zien zal zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.