Gaby Blaaser is weer Vrijgezel, heeft weer een Relatie en hij zou weer Vreemdgaan

Dit gerucht komt ook niet van deze site, maar ook van Yvonne Coldeweijer. Gaby Blaaser zou het weer uit hebben gemaakt met haar ex, waardoor ze vrijgezel was. Maar ondertussen heeft ze een nieuwe vlam die volgens Yvonne ook weer vreemdgaat. Volgens haar is hij gewoon een bad guy. Of dat van Maan en Gaby waar is volgens Yvonne Coldeweijer zullen we wel zien. De kans bestaat overigens wel dat 1 van die 2 geruchten wel waar zijn. Als beide geruchten niet waar zijn, dan zou dat erg genant zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.