Juice Channel Blokkeert BN’ertjes om het Rechtzetten van een Juice

Deze site haalt nauwelijks nieuws van Juice Channel omdat ze vaak dingen zeggen zonder enig bewijs. En nu ook weer, maar dan anders. Ze hadden het verhaal gebracht dat Abbey Hoes zich als een diva gedraagt als ze ergens is en naar doet tegen die mensen daar. Zij hadden een salon als voorbeeld. Maar BN’ertjes kon dit rechtzetten doordat de site eigenaar een keer naar een voorstelling is geweest waar zij ook was. En ik stond minuten naast haar voordat de voorstelling begon. Geen enkel naar gedrag. Ze stond alleen maar te appen in haar eentje. Dus dat nieuws klopte van geen kant. Maar Juice Channel deed dat, omdat Abbey Hoes in de media zei dat Juice Channel net een horrorfilm is, wat voor nieuws ze brengen. En dat mag ze gewoon zeggen. Alleen ging Juice Channel toen laster praktijken plegen door juice te melden wat niet waar was omtrent dat Abbey zich als een diva zou gedragen. Maar door het rechtzetten hier op deze site, hebben zij dat ook gelezen. Voor de zekerheid stuurde de site via Instagram (op een ander account) een tipmail omtrent het bestaan van deze site naar Juice Channel om ze op de hoogte te brengen. En ja, zij lazen dat nieuws dat ze zitten leugens verkondigen met bewijs. Om die reden hebben ze de site BN’ertjes op Instagram geblokkeerd. Puur uit wraak. Maar ja, dat account is apart aangemaakt door deze site om te voorkomen dat ze mij kunnen blokkeren. Het is niet het account wat deze site gebruikt om op hun juice kanaal te komen. Dus de site eigenaar kan gewoon op hun juice kanaal en het nieuws lezen :>. Ja ja, als je het goed aanpakt, kunnen ze niks maken en ook niet blokkeren door gebruik te maken van een ander account. Maar mensen moeten wel weten dat dat verhaal van Abbey Hoes gewoon gelogen was. Juice Channel had net goed gedagvaard kunnen worden, aangezien ze geen enkel bewijs hebben wat BN’ertjes altijd wel heeft. Anders zouden deze site nooit iets publiceren als er geen bewijs is. Kijken of Juice Channel op hun eigen kanaal nu BN’ertjes aanpakken. Ben benieuwd :>.