Is Topless photoshoot met BN’ers wel een Goede Stunt Geweest? Misschien Niet

De Linda Magazine dacht een goede stunt uit te halen door topless BN’ers in het blad te zetten. Maar op social media is er nu zoveel kritiek dat er alleen maar slanke jonge vrouwen in staan. Alsof oude vrouwen, dikke vrouwen, handicap vrouwen niet topless zouden mogen. En dan is de vraag of die stunt wel goed is geweest door Linda Magazine. Ze doen het natuurlijk uiteindelijk om meer lezers te trekken. Want naakt scoort nou eenmaal. Maar als er zoveel ophef is, is maar de vraag of het dan geen anti-reclame wordt. Ook is het zo dat BN’ers net doen alsof ze geen moeite hebben met bloot. Dat hebben ze ook niet. Zolang er maar betaald wordt. Dan willen ze best naakt overal op internet staan 24 uur per dag. Maar topless op het strand in Nederland of naar de sauna, ho maar op vrijwillige basis. Zelfs niet met een tegoedbon van deze site om gratis naar de sauna te gaan. Maar omtrent de Linda Magazine is het maar de vraag of de stunt die ze uit hebben gehaald wel goede pr is geweest. Wel iets, maar waarschijnlijk niet wat ze gehoopt hadden omtrent het commentaar op social media, dat je alleen topless mag als je jong en slank bent.