Is Davina Michelle soms Agressief?

Althans dat beweert Kees Tol. In het programma Wie Kent Nederland zei hij dat Davina Michelle soms agressief kan zijn. Dit heeft hij zelf niet ondervonden, maar collega’s van hem waarschijnlijk. Want hij is natuurlijk goed bevriend met Nick en Simon, 3J’s en Jan Smit. En die komen tijdens concerten soms Davina Michelle tegen. En blijkbaar is daar een keer wat gebeurd, dat zij agressief werd. Dat hebben ze aan Kees Tol vertelt, die het vervolgens in het programma zei. Of dit waar is, is te betwijfelen. Wel is bekend uit een documentaire, dat ze soms vrij emotioneel kan zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.