Ilse de Lange zou het met Jeroen Rietbergen hebben Gedaan

Althans dat beweert Yvonne Coldeweijer, die zelf ook mee heeft gemaakt dat haar vriend met een aantal andere vrouwen naar bed ging. Maar of dit verhaal waar is, is maar te betwijfelen. Ten eerste heeft Jeroen Rietbergen alleen maar sms’jes gestuurd naar kandidaten en nooit het bed met een vreemde gedeeld. Ten tweede, zou hij echt vreemdgaan, terwijl ie een relatie had met Linda de Mol. Ten derde heeft Ilse de Lange al een relatie van 20 jaar. Dus heel ongeloofwaardig van Yvonne Coldeweijer. Vaak heeft ze het bij het rechte eind. Maar dit is echt ongeloofwaardig. Ilse de Lange komt immers uit Almelo, waar veel mensen zeer christelijk zijn. Dus vreemdgaan komt in haar woordenboek waarschijnlijk niet voor.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.