Poll: Zou jij met een Ander naar Bed willen?

Een vreemde poll, met uiteindelijk doel dat daar een bericht over geschreven wordt. Het zit zo dat bij juice kanalen veel mannen vreemd zijn gegaan. En ook vrouwen waarschijnlijk. Maar BN’ers zijn ook gewoon mensen. En daarom wil deze site eens even kijken hoe het in het maatschappij is. Zijn onbekende mensen precies hetzelfde qua vreemdgaan of het hebben van een open relatie dat je met iemand anders met toestemming naar bed mag. En dat wil deze site ook vergelijken. Zijn BN’ers een apart volk met vreemdgaan. Of doen onbekende nederlanders dat ook? Zijn bekende en onbekende vrouwen ook vreemdgangers? Daarom deze poll die wat anders is dan normaal om daar over een tijdje een bericht over te schrijven. Je blijft natuurlijk volkomen anoniem. Dus breng je stem uit door hieronder je mening te geven.

Zou jij met een Ander naar Bed willen?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.