Poll: Zou jij met een Ander naar Bed willen?

Een vreemde poll, met uiteindelijk doel dat daar een bericht over geschreven wordt. Het zit zo dat bij juice kanalen veel mannen vreemd zijn gegaan. En ook vrouwen waarschijnlijk. Maar BN’ers zijn ook gewoon mensen. En daarom wil deze site eens even kijken hoe het in het maatschappij is. Zijn onbekende mensen precies hetzelfde qua vreemdgaan of het hebben van een open relatie dat je met iemand anders met toestemming naar bed mag. En dat wil deze site ook vergelijken. Zijn BN’ers een apart volk met vreemdgaan. Of doen onbekende nederlanders dat ook? Zijn bekende en onbekende vrouwen ook vreemdgangers? Daarom deze poll die wat anders is dan normaal om daar over een tijdje een bericht over te schrijven. Je blijft natuurlijk volkomen anoniem. Dus breng je stem uit door hieronder je mening te geven.

Zou jij met een Ander naar Bed willen?