Poll: Kies jij voor de Juice Kanalen of voor de BN’ers?

De laatste maanden komt er veel narigheid naar buiten voor de BN’ers door Juice kanalen. Met name door Yvonne Coldeweijer, Roddelpraat, Reality FBI. Maar ja, als zij vreemdgaan, vrouwen aanranden, mishandelen enz dan zijn zei toch in overtreding. Maar ja, het is het priveleven van BN’ers. En daarom de poll hieronder. Alles wat naar buiten is gebracht (los van the voice), kies jij dan eerder voor de juice kanalen of voor de BN’ers? Voor wie neem jij het op? Breng je stem hieronder uit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=