Stalker van BN’ertjes is Bijna Zeker weten de Stalker

Weet je nog dat deze site 3/4 jaar geleden werd gestalkt (voor de derde keer door allemaal andere BN’ers) en die persoon zich voordeed als Chantal Janzen, Marieke Elsinga en Francisca Broekhuizen. Bij Chantal Janzen en Marieke Elsinga deed ze net alsof zij het waren. En dat icm met teksten dat deze site zich op een kat moest aftrekken enz. Allemaal zeer vunzige teksten wat deze site nooit zou gebruiken. Al meteen aan de eerste mail kon deze site al zien om welke BN’er het ging aan het e-mailadres. Dus de site had haar meteen betrapt. Toch bleef ze maar doorgaan met mailen via de contactpagina, wegens bepaalde berichten op de site (niet wetende welke). Niet op 1 dag. In 3 weken tijd bleef ze maar 4 keer mailen onder andere BN’er namen, oude polls besmurren en tot wel 3 keer op een dag de site bezoeken. Dat laatste is natuurlijk gewoon toegestaan. Maar de combinatie van alles bij elkaar, heb je het gevoel alsof je in de gaten wordt gehouden. De site kwam op het idee om haar een keer in het echt te zien bij een optreden van haar. Daar had de site je al van op de hoogte gebracht en de stalker natuurlijk per mail. De site hoopte natuurlijk haar aan te kunnen spreken. Maar daar ging BN’ertjes niet van uit, aangezien er ontzettend veel fans waren. En als de site eigenaar haar kon aanspreken, dan zou het toch op een nette manier zijn. Niet a la Alberto Stegeman. En die optreden dat de site eigenaar de stalker in het echt zag, was dus vanavond. Je denkt alleen maar. Hoe heeft zo’n persoon, zulke mails kunnen sturen. Onbegrijpelijk. Want ze hield pas op toen BN’ertjes met politie dreigde. Wel had de site eigenaar een e-mailadres van de stalker (niet haar officiele e-mailadres). En op dat stalk e-mailadres had de site een e-mail gestuurd met foto dat de site eigenaar naar haar concert zou gaan. En als het kan met haar even te willen praten, mocht dat kunnen waarom ze die mails stuurde. Wetende dat het toch niet mogelijk is, maar je weet maar nooit. Ook in de tekst met foto stond er in dat de site eigenaar helemaal vooraan zit, om herkenbaar te zijn. De truc was door naar het stalk e-mailadres een e-mail met foto te sturen, zij mij zou herkennen. En dan weet je meteen dat zij erachter zat. Aangezien het niet haar officiele e-mailadres was. Anders had die persoon je niet kunnen herkennen. Helaas heeft de site eigenaar niet gezien dat zij mij herkende. Maar die mail naar dat stalk e-mailadres had wel ander effect. Want die oproep dat de site eigenaar daar naartoe ging, stond ook hier op de site. En zij bezoekt de site. Dus ze heeft zowel op de mail als via deze site gelezen. En door de site waarschijnlijk had dat effect. Want er gebeurde het volgende:

  1. Haar vriendin (vaak op haar instagram te zien (ook dus een beetje bekend) kwam met haar mee. Waarom? Misschien om haar te beschermen mocht BN’ertjes haar aanspreken. Waarom moet zij mee als ze vaker optredens heeft gehad.
  2. De bewaking was vergeleken met andere kleine concerten zeer extreem met beveiligers. Al hebben ze mij niet gecontacteerd.
  3. En met stomme verbazing werd tijdens het concert aan het publiek door haar vertelt, dat er mensen zijn die nare mailtjes sturen DAT ZE JE IETS AAN WILLEN DOEN! Aandoen? Volgens mij is het eerder andersom. Wat een slachtoffer rol voor iemand die de dader is. Tenminste als de de site ermee bedoelen.
  4. Ze had opeens een quiz vraag aan het publiek. Wordt nooit gedaan. Waarschijnlijk van mijn site gejat, waar dit vaak voorkomt.
  5. Toen het concert afgelopen was (had in de e-mail gezet dat ik haar eventueel zou willen spreken als dat kon na het concert), was ze eerder vertrokken met de auto met haar vriendin als beveiliging dan het publiek zelf. Meestal is dat andersom. Haar auto stond er namelijk niet meer. Het stond namelijk geparkeerd waar ook de auto’s van het publiek stond. Deze site was toch niet van plan om haar aan te spreken, wetende dat door die vele mensen het toch niet kon. En dat hoefte ook niet, aangezien deze combinatie al meer dan genoeg zegt dat zij het is.

Zo ging het dus vanavond. Wat 1 bericht/mailtje wel niet kan veroorzaken. Alsof de site eigenaar de dader is. Terwijl zij maar bleef mailen en pas ophield toen de site dreigde met politie aangifte. Anders was ze misschien na 3/4 jaar nog doorgegaan. De site zou dit met jullie delen als het moment zover was. En dat was het vanavond met dit als resultaat. Waarom ze zo bang was, is onbegrijpelijk. Deze site heeft toch haar stalk e-mailadres, officiele e-mailadres, woonadres en mobiele nummer. Dus als de site eigenaar echt dingen van plan was, was ie wel naar haar huis toegegaan voor uitleg. Maar dat heeft de site nooit gedaan en zou dat ook nooit doen. Al met al leek het net alsof zij net deed alsof ze het slachtoffer was en BN’ertjes de dader, terwijl het puur andersom is. Maar ja, dat zie je ook bij Undercover in Nederland en Gestalkt. Die mensen doen ook net alsof ze het slachtoffer zijn, terwijl ze gewoon de dader zijn. Maar samengevat wou de site alleen haar aanspreken als dat mogelijk was na afloop bij de auto of waar dan ook. Maar als het even niet kon, dan had de site niks gedaan. En dat was ook niet mogelijk. De site wil natuurlijk niet de avond verpesten voor andere mensen die daar naartoe zijn gekomen. De site eigenaar heeft zich gewoon heel netjes gedragen. En als de site haar wel aan had kunnen spreken, dan nog zou het allemaal netjes zijn gegaan. De site eigenaar gedroeg zich daar netter dan net. Dat stond overigens ook de mail die de site eigenaar naar haar stuurde. Was totaal geen dreigmail. Dat had zij er meer van gemaakt. Waarschijnlijk omdat ze als de doods is dat andere mensen erachter komen wat zij deze site aangedaan heeft. Daardoor had ze waarschijnlijk de boel verdraait, waardoor mensen haar meer in de gaten gingen houden. Erg overdreven allemaal. Alsof de site eigenaar een soort van crimineel was. Mocht zij dit lezen, dan hoop ik toch dat ze even contact opneemt via de Contact pagina waarom ze dit deed.