Nieuw: Extra Anoniem Uploaden en Contact Knop

Nieuw op de site zijn 2 buttons aan de rechterkant van de site voor mensen die de site op een pc of laptop bezoeken. Je hebt nu 2 grote buttons voor Anoniem Uploaden en Contact. Dit om het makkelijker te maken, dan wanneer je klein in het menu die 2 menu knoppen ziet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=